Kies voor: 
 • Spaarkaarten

Voor het drukken van uw spaarkaart gaat u naar Lizacards

Klantenkaart voor reisbureau OAD

Lizacards drukt de spaarkaarten van letterlijk honderden bedrijven in de retail, horeca, dienstverlening, leisure, vrije tijd, enzovoorts. Met deze spaarkaarten kunnen de consumenten een spaartegoed opbouwen bij de betreffende winkels. Indien gewenst kan het spaarsaldo worden afgeboekt bij een later bezoek aan de winkel of worden uitgekeerd in de vorm van voordeelbonnen.

Een spaarkaart via uw eigen kassasysteem

Sportpas voor DJ's Work-outVeel kassasystemen bieden de mogelijkheid om met een spaarkaart te werken. Lizacards is dan graag uw drukker voor de spaarkaarten zelf. De kaart kan worden voorzien van een barcode, magneetstrip of chip waardoor ze herkenbaar wordt in het systeem. Neem contact met ons op om kennis te maken met onze verrassend aantrekkelijke tarieven.

Voordelig spaarkaartsysteem voor klantenkaarten

c1000-klantenkaartDe spaarkaartsystemen die op dit moment op de markt verkrijgbaar zijn, zijn vaak gekoppeld aan een (duur) kassasoftwarepakket of aan de betaalterminal. In dat laatste geval wordt u geconfronteerd met hoge transactiekosten aan de bank.

Daarom spaarkaartsysteem via het internet

groenrijk-klantenkaartDe hoge prijs van veel bestaande spaarkaartsystemen heeft ertoe geleid dat wij een spaarkaartsysteem hebben ontwikkeld dat volledig via het internet werkt. Onze plastic kaarten van het creditcard formaat en een abonnement op ons spaarkaartsysteem: meer hebt u niet nodig!

 1. U kunt contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier of via ons e-mailadres: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

  LIZACARDS
  KRUISLAAN 15
  2131 WB HOOFDDORP

  Telefoon: +31 23 - 565 32 96
  Mobiel: +31 6 - 83 21 16 76
  Website: www.lizacards.com
   
  Lizacards is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Amsterdam onder nummer 3432 4370.
  Lizacards bankiert bij Triodos Bank onder nummer 7868 60 235.
  Het BTW/VAT-nummer van Lizacards is 1296.84.272.B03.
 2. Bedrijf(*)
  U heeft dit veld niet ingevuld.
 3. Naam(*)
  Invalid Input
 4. Telefoon(*)
  U heeft dit veld niet ingevuld.
 5. Mobiel
  U heeft dit veld niet ingevuld.
 6. E-mail(*)
  U heeft dit veld niet ingevuld.
 7. Uw bericht(*)
  U heeft dit veld niet ingevuld.
 8. Ongeldige invoer