Kies voor: 

Card Printers

Card printers, zelf uw plastic pasjes bedrukken!

Alleen een echte specialist kan u goed helpen bij de aanschaf van een card printer ofwel kaartprinter. Er zijn verschillende soorten en maten. Lizacards.coom kan u helpen bij het kiezen van de juiste card printer. Wij bieden een aantal merken aan, waarmee wij erg goede ervaringen hebben. Uiteraard kunnen we u, welke printer u ook kiest, voorzien van alle benodigde accessoires om hem ook daadwerkelijk te kunnen gebruiken. We geven op deze pagina meer informatie over de verschillende soort cardprinters die wij aanbieden.

HITI card printers

Cardprinters van Hiti komen uit Azië en worden steeds meer verkocht op de Europese markt. Het bijzondere van Hiti card printers is dat ze uitbreidbaar zijn en dat geeft de mogelijkheid om de card printers in een later stadium aan te passen.
Lees meer over HITI card printers >

Fargo card printers

Card printers van Fargo behoren tot de top van de wereld. Printers van Fargo zijn gespecialiseerd in het maken van plastic cards. Fargo cardprinters voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten. Wilt u fullcolor afdrukken in hoge kwaliteit of juist snel kunnen printen?
Lees meer over Fargo card printers >

Zebra card printers

U heeft vast wel eens gehoord van Zebra card printers. Zebra is dan ook een gevestigde naam op de printermarkt. Zebra streeft er naar een ruim aanbod aan printers te kunnen aanbieden. Ieder met zijn specifieke toepassing.
Lees meer over Zebra card printers >

Evolis card printers

Evolis bestaat al ruim 10 jaar in Nederland. Deze ruime ervaring resulteert in kwaliteit en gebruikersgemak. Ook Evolis heeft verschillende modellen die voor specifieke situaties geschikt zijn. Denkt u bijvoorbeeld aan ter plekke pasjes printen op een evenement? Of misschien wilt u bijzondere pasjes maken om cadeau te doen aan uw klanten.
Lees meer over Evolis card printers >

Wij vinden het belangrijk dat u een card printer kiest die het beste bij uw wensen en behoeften past. We helpen u dan ook graag bij het maken van uw keuze. Wellicht heeft u vragen, of zoekt u een andere printer? Neem gerust contact met ons op over de telefoon of via de e-mail. Wij staan u graag te woord!

 1. U kunt contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier of via ons e-mailadres: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

  LIZACARDS
  KRUISLAAN 15
  2131 WB HOOFDDORP

  Telefoon: +31 23 - 565 32 96
  Mobiel: +31 6 - 83 21 16 76
  Website: www.lizacards.com
   
  Lizacards is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Amsterdam onder nummer 3432 4370.
  Lizacards bankiert bij Triodos Bank onder nummer 7868 60 235.
  Het BTW/VAT-nummer van Lizacards is 1296.84.272.B03.
 2. Bedrijf(*)
  U heeft dit veld niet ingevuld.
 3. Naam(*)
  Invalid Input
 4. Telefoon(*)
  U heeft dit veld niet ingevuld.
 5. Mobiel
  U heeft dit veld niet ingevuld.
 6. E-mail(*)
  U heeft dit veld niet ingevuld.
 7. Uw bericht(*)
  U heeft dit veld niet ingevuld.
 8. Ongeldige invoer