Kies voor: 

RIFD tags en andere toegangscontrole-middelen

Lizacards is niet alleen leverancier van allerlei verschillende plastic kaarten en plastic kaarttoepassingen. Ook leveren wij diverse zogenaamde RFID-tags.

Bij RFID-toepassingen wordt gebruik gemaakt van radiofrequentie identificering. Een zeer kleine RFID-chip wordt hiertoe in tal van producten opgenomen. Wij schetsen hieronder een aantal producten die wij voor onze klanten realiseerden.

RFID voorraadkaartjes

opengewerkt-rfid-kaartjeVoor een van onze afnemers hebben wij voorraadkaartjes geleverd waarin een unieke RFID-chip is opgenomen. Deze voorraadkaartjes worden op de magazijnstellingen geplaatst. Op het moment dat een of meer producten uit deze stelling worden gehaald, wordt bij het betreffende voorraadkaartje een mobiele RFID-lezer gehouden en wordt de betreffende voorraad afgewaardeerd. In het RFID-kaartje zijn in dit geval de unieke artikelgegevens opgenomen.

Een ring met een RFID-chip

rfid-keytagHet museum Beeld en Geluid gebruikt voor haar bezoekers en leuke ring met hierin een RFID-chip. Bij binnenkomst ontvangt iedere bezoeker zo’n ring. De bezoeker checkt zich in bij een computer waar de unieke RFID-code van de ring wordt gelezen. Bij diverse computerterminals in het museum kan de bezoeker zijn ring bij de RFID-lezer houden. De unieke code wordt gelezen en de bezoeker krijgt door een beroemde artiest naar keuze uitleg over het betreffende onderdeel.

 1. U kunt contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier of via ons e-mailadres: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

  LIZACARDS
  KRUISLAAN 15
  2131 WB HOOFDDORP

  Telefoon: +31 23 - 565 32 96
  Mobiel: +31 6 - 83 21 16 76
  Website: www.lizacards.com
   
  Lizacards is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Amsterdam onder nummer 3432 4370.
  Lizacards bankiert bij Triodos Bank onder nummer 7868 60 235.
  Het BTW/VAT-nummer van Lizacards is 1296.84.272.B03.
 2. Bedrijf(*)
  U heeft dit veld niet ingevuld.
 3. Naam(*)
  Invalid Input
 4. Telefoon(*)
  U heeft dit veld niet ingevuld.
 5. Mobiel
  U heeft dit veld niet ingevuld.
 6. E-mail(*)
  U heeft dit veld niet ingevuld.
 7. Uw bericht(*)
  U heeft dit veld niet ingevuld.
 8. Ongeldige invoer