Kies voor: 

Congresbadges, evenementenkaarten, beurspassen en vip-passen

pas-met-qr-codeU organiseert congressen, beurzen of (grotere) sportevenementen. En u wilt dat deelnemers, bezoekers en bijvoorbeeld artiesten zich kunnen legitimeren. Er wordt dan vaak gekozen voor het drukken van plastic kaarten op naam. Op deze evenementenkaarten of congrespassen worden dan bijvoorbeeld pasfoto, persoonsgegevens en soms ook een barcode vermeld. Hiermee legitimeren de deelnemers zich, krijgen zij toegang tot bepaalde ruimtes of kunnen (zie de Triathlon-pas hiernaast) tussentijden bij sportevenementen worden vastgelegd.

Bel naar Lizacards voor meer informatie: +31 23 565 32 96

 Het uitgeven van beurspassen

symfonia-toegangspasVeel beursorganisatoren kiezen ervoor om aan de bezoekers van tevoren een beurspas met de persoons- en bedrijfsgegevens toe te sturen. Tijdens de beurs kan zo worden vastgelegd wie de beurs daadwerkelijk heeft bezocht en ook de standhouders kunnen, door het scannen van een barcode, eenvoudig vastleggen wie hun stand heeft bezocht. Lizacards verzorgt dit voor diverse beurzen. Niet alleen verzorgen wij dan de beurspas maar wij sturen deze ook van te voren toe, eventueel met andere beursinformatie.

Het printen van congresbadges

valkenhuizen-entreepasVaak moet een behoorlijk bedrag betaald worden voor deelname aan een congres. En dan wilt u natuurlijk niet dat er misbruik wordt gemaakt. Een congresbadge op naam is hiervoor de oplossing. En Lizacards verzorgt hiervoor het totale pakket, van productie en personalisatie tot verzending en de levering van eventueel benodigde hardware.

U wilt een ID-card voor uw evenement.

evenementen-id-kaartU organiseert evenementen zoals een muziekfestival of een sportwedstrijd. En dan wilt u bijvoorbeeld dat vips en artiesten of deelnemers extra welkom zijn in een vipruimte. Met het uitgeven van vippassen of evenementenkaarten op naam regelt u dit op een comfortabele manier. Lizacards is graag uw partner voor het volledige traject, van productie tot levering van plastic kaartprinters die u bij de ingang kunt plaatsen.

Lees hier hoe u zelf uw naambadges print.

 1. U kunt contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier of via ons e-mailadres: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

  LIZACARDS
  KRUISLAAN 15
  2131 WB HOOFDDORP

  Telefoon: +31 23 - 565 32 96
  Mobiel: +31 6 - 83 21 16 76
  Website: www.lizacards.com
   
  Lizacards is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Amsterdam onder nummer 3432 4370.
  Lizacards bankiert bij Triodos Bank onder nummer 7868 60 235.
  Het BTW/VAT-nummer van Lizacards is 1296.84.272.B03.
 2. Bedrijf(*)
  U heeft dit veld niet ingevuld.
 3. Naam(*)
  Invalid Input
 4. Telefoon(*)
  U heeft dit veld niet ingevuld.
 5. Mobiel
  U heeft dit veld niet ingevuld.
 6. E-mail(*)
  U heeft dit veld niet ingevuld.
 7. Uw bericht(*)
  U heeft dit veld niet ingevuld.
 8. Ongeldige invoer