Kies voor: 

Sleutelkoorden voor het dragen van allerlei soorten pasjes

 

allerlei sleutelkoordenEen handige en veelvoorkomende manier om ID-cards, naambadges, toegangspassen etc. te dragen is door middel van een keycord (ook wel lanyard of sleutelkoord genoemd). Bij Lizacards is het mogelijk om deze mee te laten leveren met uw kaartjes.

 

Pers

Wij hebben bijvoorbeeld lanyards met de woorden "PRESS" en "PERS" als opdruk op voorraad. Deze koorden worden vaak door omroepverenigingen e.d. besteld die ook hun perskaart bij ons laten drukken.

 

Veelgebruikte toepassingen

verschillende-lanyardsHet is echter ook een veelgebruikt accessoire op congressen, beurzen, bedrijfsuitjes(feestjes) en andere gelegenheden waar verlangd wordt dat een ID kaart, naambadge, etc. zichtbaar gedragen wordt.

 

Opties

lanyards-met-telefoon-ruimteLanyards zijn er in verschillende diktes, kleuren en met verschillende opties. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een verlengstuk met een buckle. Een buckle is een plastic sluiting, die het gemakkelijk maakt om het uiteinde met de kaart eraan los te koppelen. Ook is er de zogenaamde 'safety closure' optie. Dit houdt in dat er een plastic sluiting in uw nek zit die losschiet zodra er stevig aan uw keycord getrokken wordt. Dit is een stuk veiliger dan wanneer hij om uw nek blijft zitten.

 

Opdruk

gekleurde-lanyardWanneer u uw lanyard bedrukt wilt hebben, zijn hier ook verschillende mogelijkheden. De meest voorkomende is een éénkleurig lanyard met een éénkleurige opdruk. U kunt echter ook kiezen voor meerdere kleuren en zelfs uw logo in fullcolour opdruk is mogelijk.

Hebt u vragen? Wilt u een offerte? Bel ons gerust! Een van onze medewerkers zal u voorzien van professioneel advies!

 1. U kunt contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier of via ons e-mailadres: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

  LIZACARDS
  KRUISLAAN 15
  2131 WB HOOFDDORP

  Telefoon: +31 23 - 565 32 96
  Mobiel: +31 6 - 83 21 16 76
  Website: www.lizacards.com
   
  Lizacards is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Amsterdam onder nummer 3432 4370.
  Lizacards bankiert bij Triodos Bank onder nummer 7868 60 235.
  Het BTW/VAT-nummer van Lizacards is 1296.84.272.B03.
 2. Bedrijf(*)
  U heeft dit veld niet ingevuld.
 3. Naam(*)
  Invalid Input
 4. Telefoon(*)
  U heeft dit veld niet ingevuld.
 5. Mobiel
  U heeft dit veld niet ingevuld.
 6. E-mail(*)
  U heeft dit veld niet ingevuld.
 7. Uw bericht(*)
  U heeft dit veld niet ingevuld.
 8. Ongeldige invoer