Kies voor: 
 • Over Lizalanyards

Informatie over LizaLanyards en haar producten

Ontstaan

LizaLanyards is een jong bedrijf, maar is voortgekomen uit LizaCards. LizaCards is een bedrijf dat al jaren een van de grootste leveranciers van plastic kaarten in Nederland is. In deze markt heeft BestCards een goede naam opgebouwd en januari 2012 is hieruit LizaLanyards ontstaan. Deze groei is logisch te verklaren aangezien de plastic kaarten wereld en de lanyard wereld erg veel met elkaar te maken hebben.

Bedrijfsvoering

LizaLanyards is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het leveren van lanyards die precies geschikt zijn voor uw toepassing. Daarom hebben we gekozen voor een groot aanbod van verschillende opties, zowel in bedrukking als in accessoires en extra opties. Dit past in onze bedrijfsfilosofie. Wij willen namelijk maatwerk leveren en precies het goede lanyard bezorgen voor uw wensen. Het aanbieden van een aantal standaard modellen is daar daar nou eenmaal niet de oplossing voor.

LizaLanyards probeert zich op deze manier te onderscheiden van webshops die alleen maar standaard lanyards aanbieden en waar het ontbreekt aan service en professioneel advies.

 1. U kunt contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier of via ons e-mailadres: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

  LIZACARDS
  KRUISLAAN 15
  2131 WB HOOFDDORP

  Telefoon: +31 23 - 565 32 96
  Mobiel: +31 6 - 83 21 16 76
  Website: www.lizacards.com
   
  Lizacards is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Amsterdam onder nummer 3432 4370.
  Lizacards bankiert bij Triodos Bank onder nummer 7868 60 235.
  Het BTW/VAT-nummer van Lizacards is 1296.84.272.B03.
 2. Bedrijf(*)
  U heeft dit veld niet ingevuld.
 3. Naam(*)
  Invalid Input
 4. Telefoon(*)
  U heeft dit veld niet ingevuld.
 5. Mobiel
  U heeft dit veld niet ingevuld.
 6. E-mail(*)
  U heeft dit veld niet ingevuld.
 7. Uw bericht(*)
  U heeft dit veld niet ingevuld.
 8. Ongeldige invoer