Kies voor: 

Lizalanyards levert voor alle toepassingen

Vroeger werden lanyards eigenlijk alleen gebruikt in het leger. Tegenwoordig zijn de toepassingen voor een lanyard niet meer op twee handen te tellen en kom je ze in het dagelijks/bedrijfsleven geregeld tegen. We hebben een paar toepassingen voor u op een rij gezet.

Lanyards voor entree en indentiteitsbewijzen

Bijvoorbeeld is het bij grote congressen en bijeenkomsten vaak gewenst dat iedereen een id-card of toegangskaart bij zich draagt. Dit is makkelijk te realiseren door een lanyards, met eventueel uw bedrijfslogo er bij te geven. Zo is de id-card altijd zichtbaar of het toegangspasje altijd bij de hand. Bovendien zullen mensen een lanyard mee naar huis nemen. Dit is waarom er vaak logo's, websites of slogans van bedrijven op de lanyards gedrukt staan, zodat ze ook als effectief reclamemiddel functioneren.

lanyards voor allerlei functiesNatuurlijk is zijn grote congressen of bijeenkomsten niet de enige plaatsten waar het zichtbaar dragen van een id-card of toegangspas wenselijk is. Vaak lopen bij bedrijven mensen ook met een personeelspas of bezoekerspas aan een lanyard rond. Deze hoeven echter niet altijd voorzien te zijn van bedrukking. Zo zijn lanyards in een ziekenhuis huis vaak wit of zwart, zonder bedrukking.

Lanyards zijn dus de meest voorkomende en misschien ook wel de handigste oplossing voor het zichtbaar laten dragen van identificatie of toegangsbewijzen. Uiteraard zijn de mogelijkheden hierbij ontzettend uitgebreid.

Lanyards voor gebruiksvoorwerpen

De lanyard mag dan als mode artikel enigszins uit zijn, maar het is een blijft een handige manier om gebruiksvoorwerpen bij je te dragen. Zo komt het veel voor dat mobiele telefoons aan een lanyard bevestigd zitten. De lanyard (metaal of kunststof) is op zijn beurt weer bevestigd aan de broek. De telefoon is op deze manier beveiligd tegen diefstal en verzekerd tegen vallen.

lanyards speciaal ontworpen voor mobiele telefoonsWat tegenwoordig ook steeds meer gebeurd is dat horeca ondernemers of evenementen organisaties hun personeel een lanyard geven met daar aan een flesopener of een bierafschuimer. Dit zijn voorwerpen die bij deze tak van bedrijven erg veel gebruikt worden en zo heeft je personeel ze altijd bij de hand.

Dit is natuurlijk één variatie, maar er zijn er talloze de bedenken.    Zo wordt een lanyard ook vaak een keycord genoemd. Dit omdat het een uitstekende sleutelhanger is, waardoor uw sleutel(bos) makkelijker vindbaar wordt en, wanneer u het keycord draag of ergens aan bevestigd, u hem ook veel minder snel kwijtraakt. Tegenwoordig is een lanyard in sommige gevallen zelf een gebruiksvoorwerp. Zo bestaan er lanyards, die u uit kunt vouwen als waterdichte capuchon en net zo makkelijk weer op kunt rollen tot lanyard.

Lanyards als promotieartikel

Dat een lanyard een effectief reclame middel kan zijn hebben we al een keer genoemd. Het is dan ook niet voor niets dat het een veelgebruikt promotie artikel is.

Een opvallende lanyard, zeer geschikt als promotieartikelWanneer u uw merk of bedrijf meer naamsbekendheid wil geven is lanyards weggeven een leuke en effectieve manier om dit te doen. Op feesten, evenementen of gewoon op straat zijn ze uitermate geschikt om uit te delen. Dit alleen al functioneert natuurlijk als reclame, maar het is ook een goede manier om verkopers met uw potentiële klanten aan het praten te krijgen.

U kunt ze uiteraard ook cadeau doen bij aankopen in uw winkel(s) of online als promotieartikel.

{rsform 10}

Kortom, er zijn talloze mogelijkheden om een lanyard nuttig te gebruiken. Bel ons gerust eens voor een passend advies. U kunt ons uiteraard ook via de mail bereiken.

 1. U kunt contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier of via ons e-mailadres: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

  LIZACARDS
  KRUISLAAN 15
  2131 WB HOOFDDORP

  Telefoon: +31 23 - 565 32 96
  Mobiel: +31 6 - 83 21 16 76
  Website: www.lizacards.com
   
  Lizacards is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Amsterdam onder nummer 3432 4370.
  Lizacards bankiert bij Triodos Bank onder nummer 7868 60 235.
  Het BTW/VAT-nummer van Lizacards is 1296.84.272.B03.
 2. Bedrijf(*)
  U heeft dit veld niet ingevuld.
 3. Naam(*)
  Invalid Input
 4. Telefoon(*)
  U heeft dit veld niet ingevuld.
 5. Mobiel
  U heeft dit veld niet ingevuld.
 6. E-mail(*)
  U heeft dit veld niet ingevuld.
 7. Uw bericht(*)
  U heeft dit veld niet ingevuld.
 8. Ongeldige invoer