Kies voor: 

Kaartprinters de beste manier om zelf uw pasjes te printen

Als u zelf graag plastic kaartjes wilt kunnen printen is een kaartprinter aanschaffen de ideale oplossing. U had op onze site misschien al iets gelezen over het bestellen van bedrukte plastic kaarten, maar dit is niet in alle gevallen de beste oplossing. Soms is het handig om zelf kaarten te kunnen printen, bijvoorbeeld bij het uitgeven van een gepersonaliseerde kortingskaart, klantenkaart, certificaat of een id-card.

Combinatie

De HITI CS 200 kaartprinter ideaal voor snelle personalisatie van plastic pasjesSteeds vaker willen bedrijven een gepersonaliseerde, plastic kaart mee kunnen geven als klantenkaart, id-card, certificaat, entreebewijs enzovoort. De ideale oplossing hiervoor is een eigen kaartprinter aanschaffen of er een huren. De basis lay-out van uw kaart laat u voordelig in een grote oplage drukken, vervolgens print u de personalisatie daar zelf op met een kaartprinter. Deze printers zijn zeer snel en efficiënt en het personaliseren van uw kaart is binnen enkele seconden gepiept. De combinatie van voordelig en professioneel, full-colour drukwerk en een snelle personalisatie is niet alleen het voordeligst, maar zorgt ook voor de meest professioneel ogende kaart.

Meer mogelijkheden

de fargo HDP5000 kaartprinter, een professionele kaartprinter, ideaal voor mooie fullcolour afdrukkenNatuurlijk zijn de bovengenoemde printers niet de enige op de markt. Het kan zo zijn dat je een pasje zelf volledig in full-colour af wilt kunnen drukken. Hiervoor is de ene printer weer beter geschikt voor dan de andere. Maatwerk en een professioneel advies zijn zeer belangrijk, want uw wilt niet veel geld uitgeven aan een kaartprinter die niet aan uw eisen voldoet.

Lizacards

Voor uitgebreide informatie over verschillende kaartprinters, voordelen tegenover nadelen, plastic kaarten en de voordeligste oplossingen verwijzen wij u graag door naar www.Lizacards.com

Hier zult u alle informatie vinden die u nodig hebt over de beste merken kaartprinters, kaartprintsoftware en nog veel meer.

 1. U kunt contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier of via ons e-mailadres: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

  LIZACARDS
  KRUISLAAN 15
  2131 WB HOOFDDORP

  Telefoon: +31 23 - 565 32 96
  Mobiel: +31 6 - 83 21 16 76
  Website: www.lizacards.com
   
  Lizacards is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Amsterdam onder nummer 3432 4370.
  Lizacards bankiert bij Triodos Bank onder nummer 7868 60 235.
  Het BTW/VAT-nummer van Lizacards is 1296.84.272.B03.
 2. Bedrijf(*)
  U heeft dit veld niet ingevuld.
 3. Naam(*)
  Invalid Input
 4. Telefoon(*)
  U heeft dit veld niet ingevuld.
 5. Mobiel
  U heeft dit veld niet ingevuld.
 6. E-mail(*)
  U heeft dit veld niet ingevuld.
 7. Uw bericht(*)
  U heeft dit veld niet ingevuld.
 8. Ongeldige invoer