Kies voor: 

Plastic kaarten voor elke toepassing

een perskaart voor televisie zender sbsDe plastic kaart, het meest bekend als bankpas, is een zeer veelzijdig product en is dan ook voor talloze toepassingen ook erg geschikt. Vaak zie je plastic kaartjes in de vorm van een giftcard, klantenkaart of kortingskaart, maar ook id-cards, entreebewijzen, certificaten/diploma's en chipkaarten zijn toepassingen voor dit product.

Professioneel advies

een giftcard die uitgegeven wordt door de bijenkorfHet is belangrijk om een goed advies in te winnen voordat u kaarten gaat laten drukken in grote oplagen. Is het design wel geschikt, komt het goed tot zijn recht op het kaartje? Moet ik kiezen voor een magneetstrip of chipkaart, of is het voldoende om een barcode op mijn kaart te laten printen? Voor elke toepassing zijn er weer andere dingen belangrijk en moet er met verschillende problemen rekening gehouden worden.

LizaCards

tankpas voor benelite tankstationsOp onze andere website (www.lizacards.com) vindt u zeer uitgebreide informatie over plastic kaarten en alles wat daarmee te maken heeft. Bestcards is een bedrijf dat al sinds 1998 actief is in de plastic kaarten. Al deze jaren ervaring dragen er aan bij dat we voor u het ideale kaartje produceren, dat perfect aan uw eisen voldoet.

Voor meer informatie over plastic kaarten gaat u naar www.lizacards.com

 1. U kunt contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier of via ons e-mailadres: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

  LIZACARDS
  KRUISLAAN 15
  2131 WB HOOFDDORP

  Telefoon: +31 23 - 565 32 96
  Mobiel: +31 6 - 83 21 16 76
  Website: www.lizacards.com
   
  Lizacards is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Amsterdam onder nummer 3432 4370.
  Lizacards bankiert bij Triodos Bank onder nummer 7868 60 235.
  Het BTW/VAT-nummer van Lizacards is 1296.84.272.B03.
 2. Bedrijf(*)
  U heeft dit veld niet ingevuld.
 3. Naam(*)
  Invalid Input
 4. Telefoon(*)
  U heeft dit veld niet ingevuld.
 5. Mobiel
  U heeft dit veld niet ingevuld.
 6. E-mail(*)
  U heeft dit veld niet ingevuld.
 7. Uw bericht(*)
  U heeft dit veld niet ingevuld.
 8. Ongeldige invoer