Kies voor: 

LizaLanyards levert verschillende hoogstaande materialen

Bij LizaLanyards is het mogelijk uit verschillende soorten materiaal te kiezen, waarvan u uw lanyard gemaakt wil hebben. Elk materiaal heeft andere eigenschappen en daarmee ook andere voordelen (en nadelen). We hebben de meest gebruikte materialen voor u op een rijtje gezet.

Polyester

een polyester lanyard, de meest gangbare stof voor dit artikelDit is veruit het meest gebruikte materiaal om lanyards mee te maken. Bijna elk keycord dat u in uw leven tegen komt is hiervan gemaakt. Het is een zeer stevig relatief goedkoop materiaal, zeker in grote oplagen. Polyester lanyards hebben de karakteristieke licht glanzende uitstraling en zijn op veel verschillende manieren te bedrukken. Simpele teksten of woorden in één kleur of complete logo's in full colour kunnen op deze soort lanyards geprint worden.

Nylon

een nylon lanyard in een close-upDit materiaal wordt aanzienlijk minder vaak gebruikt dan polyester, maar doet daar zeker niet voor onder. De prijs licht ietsjes hoger en dat is niet voor niets.

De zichtbare verschillen tussen polyester en nylon lanyards zijn de glans en de dikte. Nylon lanyards hebben een sterkere glanzende uitstraling dan die van polyester. Hierdoor vallen ze iets meer op en is er een een groter contrast tussen het logo dat u er op print en de lanyard, waardoor deze er ook meer uit springt. Tot slot zijn ze ietsjes dikker, waardoor de kwaliteit wat duurzamer is en ze langer mee gaan.

Katoen

Van de hier genoemde materialen is dit het minst gebruikte. Dat wil niet zeggen dat katoenen lanyards van mindere kwaliteit zijn, integendeel zelfs. Katoenen lanyards staan voor comfort. Net als katoenen shirts voelen katoenen lanyards heerlijk zacht aan op uw huid en is irritatie bij veel dragen uitgesloten.

een katoenen lanyard in een close-upDe kwaliteit en duurzaamheid doen niet onder voor polyester en nylon lanyards, maar omdat katoen een 100% natuurlijke stof is ligt de prijs iets hoger dan die van kunststof. Wat u voor die prijs terug krijgt is het eerder genoemde comfort en een duurzaam lanyard van hoogwaardige stof en kwaliteit.

Katoenen lanyards zijn een aanrader voor mensen/bedrijven die graag milieubewust leven/ondernemen, of mensen die dit koord geregeld voor een langere periode om moeten doen. Los daarvan zijn er veel mensen allergisch voor kunststoffen zoals polyester en nylon en ook voor hen is katoen de ideale oplossing.

Voor verdere vragen raden wij aan contact met ons op te nemen, bel ons gerust of stuur een mail met uw vraag.

 1. U kunt contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier of via ons e-mailadres: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

  LIZACARDS
  KRUISLAAN 15
  2131 WB HOOFDDORP

  Telefoon: +31 23 - 565 32 96
  Mobiel: +31 6 - 83 21 16 76
  Website: www.lizacards.com
   
  Lizacards is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Amsterdam onder nummer 3432 4370.
  Lizacards bankiert bij Triodos Bank onder nummer 7868 60 235.
  Het BTW/VAT-nummer van Lizacards is 1296.84.272.B03.
 2. Bedrijf(*)
  U heeft dit veld niet ingevuld.
 3. Naam(*)
  Invalid Input
 4. Telefoon(*)
  U heeft dit veld niet ingevuld.
 5. Mobiel
  U heeft dit veld niet ingevuld.
 6. E-mail(*)
  U heeft dit veld niet ingevuld.
 7. Uw bericht(*)
  U heeft dit veld niet ingevuld.
 8. Ongeldige invoer