Kies voor: 

Alle soorten bedrukking bij LizaLanyards

lanyards met verschillende soorten bedrukkingLeuk om te gebruiken als o.a. een relatiegeschenk is het alom bekende lanyard, ook wel een keycord of sleutelkoord genoemd. Het is een koord om uw nek waaraan u pasjes, sleutels en andere gebruiksvoorwerpen kunt bevestigen.

Het is natuurlijk leuk om dit koord bedrukt te hebben met de naam van uw bedrijf, uw logo, uw slogan of uw website. Dit is bij LizaLanyards geen enkel probleem.

Verschillende soorten bedrukking

lanyard speciaal voor VIP gastenHet meest wordt er gekozen voor 1 kleur bedrukking. Dit wil zeggen dat de lanyards een bepaalde kleur zijn en uw logo of tekst wordt daar in een andere kleur op gedrukt. Vindt u één kleur niet genoeg? Dan kunt u uiteraard kiezen voor meerdere kleuren bedrukking, zoals 2,3,4,5 etc.! Op deze manier is het mogelijk uw lanyard geheel naar eigen wens vorm te geven en te bedrukken.

De mogelijkheden hierin zijn tegenwoordig echter eindeloos. Afhankelijk van uw toepassing of doelgroep kan het bijvoorbeeld heel effectief zijn om uw lanyard te bedrukken met glow in the dark tekst of glitter teksten.

De meeste lanyards worden full colour bedrukt. Het is echter ook mogelijk om uw logo of de gehele lanyard precies in de ISO kleur van uw bedrijf te laten bedrukken.

Voor meer informatie of vragen kunt bellen of een email sturen.

 1. U kunt contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier of via ons e-mailadres: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

  LIZACARDS
  KRUISLAAN 15
  2131 WB HOOFDDORP

  Telefoon: +31 23 - 565 32 96
  Mobiel: +31 6 - 83 21 16 76
  Website: www.lizacards.com
   
  Lizacards is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Amsterdam onder nummer 3432 4370.
  Lizacards bankiert bij Triodos Bank onder nummer 7868 60 235.
  Het BTW/VAT-nummer van Lizacards is 1296.84.272.B03.
 2. Bedrijf(*)
  U heeft dit veld niet ingevuld.
 3. Naam(*)
  Invalid Input
 4. Telefoon(*)
  U heeft dit veld niet ingevuld.
 5. Mobiel
  U heeft dit veld niet ingevuld.
 6. E-mail(*)
  U heeft dit veld niet ingevuld.
 7. Uw bericht(*)
  U heeft dit veld niet ingevuld.
 8. Ongeldige invoer